homecontact infotestimonialsnieuwsbriefpromotiespartnerslinksligging

WERKINGSPRINCIPE

Het PC GRAPHICS WEBDESIGN CMS heeft als bedoeling om het de gebruiker (de beheerder van de site, dat zijn wij of eventueel uzelf) gemakkelijk te maken om uw website aan te passen via uw browser en gebruikt daarbij uitsluitend de HTTP (Hyper Text Transfert Protocole).

Het beheer en onderhoud van de inhoud van de site kan door verschillende personen en vanaf elke computer die een internetverbinding heeft aangepast worden.

Elke site kan tot in maximum 7 talen simultaan draaien en gebruikt karakters volgens de ISO- en ASCII-normen.

Het overgrote deel van de structuur van de site is parametreerbaar, uitgezonderd enkele specifieke modules (immobiliŽn module, webshot, ledentoegang, ed...) in de standaardversie van het programma.


U kan online, via de backoffice, het aantal hits van uw website volgen via een uitgebreide statistiekenlijst.

Het programma is gebruiksvriendelijk en biedt u de mogelijkheid uw site zelf up to date te houden. Dit werkt vooral kostenbesparend en is ook veel efficiŽnter. Alle veranderingen die u doet aan de site zullen eerst in de werksite gebeuren zodat uw website niet onderbroken wordt. Wanneer u klaar bent met de werken drukt u op de knop PUBLICEREN en uw website staat online!

Website Powered by PC GRAPHICS WEBDESIGN - Hollebeek 45a - 9140 Temse ē +32 479 33 10 53 ē info@pc-graphics.be ē www.pc-graphics.be